Hazard Analysis Critical Control Points


Desaťtisíckrát HACCP

A|B|C|D|E|F|G|H|CH|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z

Zoznam jedál: U

  • Údené bravčové mäso
  • Údené mäso s hrachovou kašou
  • Údené mäso v lístkovom ceste
  • Údené podkovičky z lososa
  • Údené s fazuľou a krúpami
  • Údené tofu so zelenou paprikou
  • Údenina ohrievaná
  • Údenina opekaná
  • Údený hovädzí jazyk
  • Údený jazyk v aspiku
  • Údený varený jazyk
  • Úhor au sleil
  • Úhor morský grilovaný
  • Úhor morský grilovaný na francúzsky spôsob
  • Úhor morský na sardelách
  • Úhor morský vyprážaný s portugalskou omáčkou
  • Úhor na pive
  • Úhor na rímsky spôsob
  • Úhor na spôsob bourgeoise
  • Úhor na spôsob domácej gazdinej
  • Úhor na taliansky spôsob
  • Uhorková omáčka
  • Uhorková polievka
  • Uhorková polievka na studeno
  • Uhorková polievka so zemiakmi
  • Uhorková studená šálka
  • Uhorkový šalát
  • Uhorkový šalát
  • Uhorkový šalát I
  • Uhorkový šalát II
  • Uhorkový šalát s biokysom
  • Uhorkový šalát s cesnakom
  • Uhorkový šalát s cibuľou
  • Uhorkový šalát s kôprom
  • Uhorkový šalát s kyslou smotanou
  • Uhorkový šalát s kyslým mliekom
  • Uhorkový šalát s rajčiakmi a chrenom
  • Uhorkový šalát so smotanou
  • Uhorkový šalát so smotanou
  • Uhorky na grécky spôsob
  • Uhorky plnené mäsom
  • Uhorky s rajčiakmi
  • Uhorky v kyslej smotane
  • Uhorská roštenka
  • Uhorský guláš
  • Ucha
  • Ukrajinský guláš
  • Univerzálne kura
  • Ustrice na spôsob favorit
  • Ustrice na spôsob Paganini
  • Ustrice Rockefeller
  • Utopenci
  • Uzbecký šalát
  • Už to kvičí na ihličí



Ing. Vladimír Holečko

  • Tvorba projektov pre HACCP
  • Spracovanie prevádzkových poriadkov
  • Auditor pre HACCP
  • Poradca pri MP SR

telefón: +421 55 6715819
mobil: +421 905 341038



mapa stránky

Valid: XHTML 1.0 Strict | CSS 2

© 2006, Ing. Vladimír Holečko. Design a realizácia Allforweb.sk