Hazard Analysis Critical Control Points


Desaťtisíckrát HACCP

A|B|C|D|E|F|G|H|CH|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z

Zoznam jedál: E

  • Egrešová polievka
  • Egrešovo broskyňový džem
  • Ekvádorské banány
  • Elina polievka
  • Empanadas - plnené šatôčky (Venezuela)
  • Encián v lístkovom ceste
  • Endívia (čakanka) s jablkom
  • Enchillada (Mexiko)
  • Evin banánový šalát
  • Exotické morčacie mäso
  • Exotický hydinový šalát
  • Exotický ovocný šalát
  • Exotický rezeň Tahiti



Ing. Vladimír Holečko

  • Tvorba projektov pre HACCP
  • Spracovanie prevádzkových poriadkov
  • Auditor pre HACCP
  • Poradca pri MP SR

telefón: +421 55 6715819
mobil: +421 905 341038



mapa stránky

Valid: XHTML 1.0 Strict | CSS 2

© 2006, Ing. Vladimír Holečko. Design a realizácia Allforweb.sk