Hazard Analysis Critical Control Points


Ponúkané služby

Systém HACCP sa skladá z týchto po sebe nasledujúcich činností:
  1. Vymedzenie výrobnej činnosti a úloh
  2. Ustanovenie pracovnej skupiny pre tvorbu systému kritických bodov
  3. Prevedenie popisu výrobku
  4. Zistenie očakávaného použitia výrobku a analýza rizika
  5. Zostavenie prúdového diagramu
  6. Potvrdenie prúdového diagramu
  7. Analýza nebezpečia a posúdenie jeho závažnosti a rizika
  8. Identifikácia kontrolných bodov (CP)
  9. Identifikácia kritických kontrolných bodov (CCP)
  10. Stanovenie znakov a hodnôt kritických medzí pre každý kontrolný bod (CP) a každý kritický kontrolný bod (CCP)
  11. Vymedzenie systému sledovania zvládnutého stavu v kritických bodoch
  12. Stanovenie nápravných opatrení pre každý kritický bod
  13. Zavedenie dokumentácie
  14. Stanovenie overovacích postupov
  15. Schválenie plánu systému (verifikácia a audit )

Ponúkané produkty

  • Projekt HACCP vrátane auditu
  • Hygienicko sanitačný plán v zmysle HACCP
  • Prevádzkový poriadok (stravovanie, ubytovanie, kaderníctvo, sauna, fitnes centrá, solárium a pod.)
  • Prepracovanie HACCP a Hygienicko sanitačného plánu v súlade so zákonom o verejnom zdravotníctve 355/2007 platným od 1.9.2007a Vyhláškou MZ SR 533/2007 o spoločnom stravovaní platnou od 1.12.2007
  • Ročná aktualizácia a audit podľa európskych štandardov "THE DUTCH NATIONAL BOARD OF EXPERTS HACCP"
  • Školenia, semináre a kurzy


Ing. Vladimír Holečko

  • Tvorba projektov pre HACCP
  • Spracovanie prevádzkových poriadkov
  • Auditor pre HACCP
  • Poradca pri MP SR

telefón: +421 55 6715819
mobil: +421 905 341038



mapa stránky

Valid: XHTML 1.0 Strict | CSS 2

© 2006, Ing. Vladimír Holečko. Design a realizácia Allforweb.sk